+38 (032) 243 26 83
ЗВОРОТНИЙ ДЗВІНОК
Головна/ Новини/ Будь у тренді з фарбою Interior Premium ALBA

Будь у тренді з фарбою Interior Premium ALBA

Втілюй будь-які дизайнерські рішення з фарбами ALBA

Щороку фахівці  Інституту кольору Pantone визначають колір року. 2023-го ним став Viva Magenta – малиново-червоний з фіолетовим відтінком.  Колір трохи несподіваний, але бадьорий і дуже гармонійно виглядає в інтер’єрі.

“Це природний відтінок, який походить від родини червоних і виражає новий сигнал сили. Viva Magenta — сміливий і безстрашний, а також пульсуючий колір, насиченість якого сприяє радісному й оптимістичному святкуванню, створенню нового наративу”, – пояснюють на сайті Pantone

Дизайнери в усьому світі вже надихнулись цим колірним рішенням. І ви також можете використати цей тренд, щоб оновити свій дім чи офіс. А допоможе вам – фарба Interior Premium ALBA – матова акрилова фарба з високою стійкістю до миття.

 

Фарба Interior Premium:

стійка до мокрого стирання (2 клас стійкості);

запобігає розмноженню плісняви та водоростей;

екологічно чиста, білосніжна;

має високу покривну здатність;

паропроникна;

тонується у світлі та темні кольори;

володіє уповільненим часом висихання, що полегшує роботу на великих площах і дозволяє отримати рівномірне покриття.

Підходить для фарбування стін та стель у житлових приміщеннях, кухнях, санвузлах тощо. Завдяки високій зносостійкості є найкращим варіантом для фарбування стін у готелях, салонах, клубах, розважальних центрах, басейнах, школах, лікарнях, підприємствах громадського харчування тощо.