+38 (032) 243 26 83
ЗВОРОТНИЙ ДЗВІНОК
Головна/ Новини/ Фарбуємо з «Альба»

Фарбуємо з «Альба»

Компанія «Альба» пропонує фарби як для внутрішніх робіт, так  і для облаштування фасадів. За допомогою наших фарб ви втілите всі свої мрії про стильний дизайн.

Іnterior Standard — матова акрилова фарба для якісного первинного та ремонтного фарбування мінеральних поверхонь (бетон, цегла, цементні, цемент‑но-вапняні, вапняні, гіпсові штукатурки і  шпаклівки), а також гіпсокартонних плит у  приміщеннях з  нормальною вологістю і  невеликим експлуатаційним навантаженням. Застосовується для фарбування стін та стель у житлових приміщеннях.

Стійкість до миття та стирання, висока покривна здатність, паропроникність, білосніжність та екологічність  – усе це переваги фарби виробництва компанії «Альба».

Як підготувати основу для нанесення фарби Іnterior Standard

Основа повинна бути міцною, з  низьким і  однорідним водопоглинанням. Її слід очистити від бруду, пилу, жиру, цвілі, грибків, залишків олійних і  вапняних фарб та інших речовин, що знижують адгезію. Підготувати поверхню можна, застосовуючи сухі будівельні суміші «Альба» і дотримуючись інструкцій із застосування матеріалів.

Для фінішного вирівнювання поверхні рекомендуємо використовувати акрилову шпаклівку «Акрил-фініш» або «Фініш-гіпс».

Уражені грибками поверхні необхідно обробити антисептичною ґрунтовкою «Альба».

Для зміцнення основи та підвищення адгезії фарби до основи рекомендуємо використовувати ґрунтовку «Альба» відповідно до призначення

Як наносити фарбу Іnterior Standard

Перед застосуванням фарбу ретельно перемішайте. Наносьте в один або два шари за допомогою валика, пензля або фарборозпилювача. Під час нанесення першого (ґрунтувального) шару можна додати 10 % води до об’єму фарби та ретельно перемішати.

Час висихання кожного шару фарби — 2–3 години, залежно від температури, вологості поверхні та навколишнього середовища.

Другий шар слід наносити після висихання першого. Після закінчення робіт інструмент ретельно вимити.

Повна зносостійкість фарби досягається через 28 діб.

З детальнішою інформацією про технічні характеристики фарби ви можете ознайомитись у КАТАЛОЗІ.

Крім фарби для стель та стін, компанія «Альба» пропонує такі потрібні  для підготовки поверхонь до фарбування матеріали, як  ґрунтовка та шпаклівка. Уся продукція виробництва «Альба» сертифікована та відповідає вимогам безпеки використання.