+38 (032) 243 26 83
ЗВОРОТНИЙ ДЗВІНОК
Головна/ Новини/ Ідеально рівна підлога із "Альба"

Ідеально рівна підлога із “Альба”

Компанія “Альба” пропонує продукцію для облаштування підлог.

Nivelir – суміш самовирівнювальна для підлог для ручного або машинного нанесення. Серед її переваг – висока адгезія, стійкість та легкість у роботі. Суміш легко наноситься і швидко твердне, товщина нанесеного шару становить 3 – 40 мм.

Суміш ALBA «NIVELIR» призначена для вирівнювання цементно-піщаних, бетонних поверхонь підлоги перед подальшим опорядженням керамічною плиткою, ламінатом, паркетом, лінолеумом тощо всередині житлових та громадських будівель з малою інтенсивністю дії рідини. Можна застосовувати для влаштування підлог з підігрівом.
Суміш додатково армована волокнами, що підвищує її стійкість до тріщин. А також містить спеціальні легкі наповнювачі, які забезпечують високу пластичність, легкість під час перемішування та зручність під час нанесення, що підвищує продуктивність праці.

Як підготувати поверхню перед нанесенням суміші ALBA «NIVELIR»

Поверхня, підготовлена до опорядження, повинна бути міцною, сухою та однорідною за водопоглинанням (вологість — не більше 0,5 %), очищеною від пилу, бруду, жирів та інших речовин, що знижують адгезію розчину. Уражені грибками поверхні необхідно механічно видалити на глибину ураження, промити поверхню водою, висушити та обробити протигрибковою ґрунтовкою ALBA «BIO PROTECT». Тріщини та неглибокі пошкодження необхідно розшити, очистити, обробити ґрунтовкою ALBA відповідно до призначення, після чого відремонтувати за допомогою суміші ALBA «NIVELIR» та витримати не менш ніж 24 години. Великі нерівності, неміцні ділянки та поверхні, які неможливо очистити від речовин, що знижують адгезію суміші до поверхні, необхідно видалити механічно та вирівняти за допомогою стяжки цементної ALBA «M200».

Для кращого зчеплення підлоги з основою використовуйте ґрунтовки ALBA відповідно до призначення:

основи з невизначеною міцністю обробіть ґрунтовкою глибокого проникнення ALBA «PROFI GRUND»;

міцні основи з низьким водопоглинанням– ґрунтовкою універсальною ALBA «UNI GRUND»;

уражені грибками поверхні необхідно механічно видалити на глибину ураження, промити поверхню водою, висушити та обробити протигрибковою ґрунтовкою ALBA «BIO PROTECT».

У місцях примикання вирівнювальної суміші до стін рекомендуємо закріпити спеціальну демпферну стрічку.

Підігрів підлоги слід вимкнути за 24 години до початку виконання робіт.

Як наносити суміш ALBA «NIVELIR»

У посудину з чистою водою поступово додати суміш, одночасно перемішуючи низькообертовим міксером до утворення однорідної пастоподібної маси без грудок. Залиште розчинову суміш на 5–7 хвилин і ще раз перемішайте.

Влаштування прошарку підлоги краще починати з найвіддаленішого кута і до виходу з кімнати. Вилити готову розчинову суміш ALBA «NIVELIR» на підготовлену основу та розподілити за допомогою зубчатого або звичайного шпателя. Видалити повітря з розчинової суміші за допомогою валика з голками. Час між виливанням та розрівнюванням порцій розчинової суміші повинен становити не більш ніж 20 хвилин!

При безперервному заливанні підлоги на площі понад 20 м кв., влаштувати деформаційні шви через 5–10 годин після закінчення робіт. Якщо на основі є деформаційні шви, то їх потрібно повторити і у вирівнювальному шарі. Деформаційні шви нарізаються механічним методом, розмір фрагментів повинен становити не більше ніж 6 х 6 м. Нарізані шви потрібно заповнити еластичним гермети‑
ком.

З детальнішою інформацією про технічні характеристики ALBA «NIVELIR» ви можете ознайомитись у КАТАЛОЗІ.

Уся продукція виробництва «Альба» сертифікована та відповідає вимогам безпеки використання.