+38 (032) 243 26 83
ЗВОРОТНИЙ ДЗВІНОК
Головна/ Новини/ Створюємо неповторний декор з «Альба»

Створюємо неповторний декор з «Альба»

Сьогодні щораз частіше в інтер’єрі використовують декоративну штукатурку. Крім естетичної функції, вона має низку інших переваг. Декоративну штукатурку можна використовувати для утеплення стін; за її допомогою можна вирівняти стіни, прибрати на них дефекти; створити незвичайну фактуру стін. Крім того, така штукатурка володіє хорошою звукоізоляцію, є довговічною та екологічно чистою.

Завдяки таким властивостям декоративну штукатурку можна використовувати у різних приміщеннях: у житлових кімнатах, у ваннах, на кухні і навіть у басейнах.

Компанія “Альба” пропонує різні види декоративних штукатурок – силіконові та акрилові – як для внутрішніх, так і для зовнішніх робіт:  для влаштування декоративного захисного шару в системі фасадної теплоізоляції на основі пінополістиролу та мінеральної вати,  а також для декоративного оздоблення стін у приміщеннях з підвищеною вологістю.

Однією з найпопулярніших штукатурок у цьому сегменті є DECOR «КОРОЇД» – мінеральна декоративна штукатурка  структури «Короїд».  Штукатурка паропроникна, водовідштовхувальна, стійка до атмосферного впливу, еластична та ударостійка.

Де можна застосовувати мінеральну декоративну штукатурку «Короїд»

Штукатурка мінеральна декоративна ALBA «DECOR» підходить для декоративного оздоблення мінеральних поверхонь (бетон, цегла, цементно-піщані, цементно-вапняні, гіпсо ві), гіпсокартону і OSB плит всередині та зовні будівель.  Її використовують  для влаштування декоративного захисного шару в системі фасадної теплоізоляції на основі пінополістиролу та мінеральної вати, а  також для для декоративного оздоблення стін у приміщеннях з підвищеною вологістю.

Поради із нанесення декоративної штукатурки «Короїд»

У посудину з чистою водою поступово додайте суміш, одночасно перемішуючи низькообертовим міксером до утворення однорідної маси. Залиште розчи нову суміш на 5 хвилин і ще раз перемішайте. Суміш придатна до використання протягом 60 хвилин.

Металевим шпателем з нержавіючої сталі нанесіть штукатурку на поверхню рівномірним суцільним шаром товщиною, рівною максимальному розміру зерна штукатурки.

Тримати інструмент потрібно під кутом 45–55° до оброблюваної поверхні, знімаючи зайву розчинову суміш. Щойно нанесену штукатурку, але не пізніше ніж за 10–15 хв **, треба загладити пластмасовою теркою вертикальними, горизонтальними або круговими рухами надаючи структуру «короїд». Під час формування фактури інструмент тримайте паралельно до оброблюваної поверхні.

Роботи на одній поверхні слід виконувати безперервно, не допускаючи висихання щойно нанесених та незагладжених шарів.

З усім асортиментом декоративних штукатурок та іншою продукцією компанії “Альба” можна ознайомитись у КАТАЛОЗІ.