+38 (032) 243 26 83
ЗВОРОТНИЙ ДЗВІНОК
Головна/ Новини/ Реставрація костелу у Щирці будівельними матеріалами "Альба"

Реставрація костелу у Щирці будівельними матеріалами “Альба”

“Альба” – там, де якісно і надійно

Реставрація – особливо відповідальний вид робіт, який потребує належної майстерності від виконавців, високоякісних матеріалів та індувідуального підходу.

Саме тому наші технологи спеціально для ремонту костелу розробили цілу систему на основі продуктів фірми “Альба”. Це ґрунтовки, які укріплюють поверхню та покращують адгезію; штукатурки машинного і ручного нанесення, які відповідають усім вимогам відновлювальних робіт і враховують види пошкоджень поверхні.

Штукатурки MP CEMENT ALBA  та HP CEMENT ALBA – на цементно-вапняній основі, високотехнологічні та зручні в роботі, легко наносяться машиною та вирівнюються.

Система розроблена з урахуванням параметрів ремонтованої поверхні: її структури, міцності, паропроникності, володіє підвищеним теплоізоляційним ефектом.

Машинне нанесення штукатурки MP CEMENT ALBA дозволяє зекономити час і матеріали (особливо коли йдеться про масштабні роботи), не втрачаючи при тому на якості.

Штукатурка наноситься за допомогою станції, вона однорідна за складом, має краще зчеплення з оброблюваною поверхнею через те, що  подається під тиском, а правильні пропорції при приготуванні суміші закладені вже у програму станції.

На фото – костел святого Станіслава у Щирці під час реставрації