+38 (032) 243 26 83
ЗВОРОТНИЙ ДЗВІНОК
Головна/ Новини/ Час утеплятись!

Час утеплятись!

ТМ “Альба” пропонує суміші для систем теплоізоляції.

Надворі лише трохи похолодало, і в домі одразу стало якось сиро і некомфортно? Не спішіть одразу вмикати опалення – підійдіть до вирішення цієї проблеми глобально.

Чи знаєте ви, що найбільший відсоток тепла втікає саме через стіни та вікна (але ж вікна ви вже замінили). Тому якщо хочете, щоб у домі завжди було тепло, а суми у квитанціях за опалення не шокували, наша вам порада – утепляйтесь! Так само як ви потребуєте більше одягу в холодну пору, так і ваш дім потребує «вбрання», яке не тільки зігріє його, а й збереже тепло.

Утеплювати помешкання можна по-різному. Одним із найефективніших є утеплення стін методом скріпленої теплоізоляції. Він полягає у прикріпленні спеціальним клеєм теплоізоляційних плит до поверхні фасаду, захисті їхньої поверхні полімерцементними композиціями і нанесенні шару декоративної штукатурки.

Цей метод підходить і для старих, і для нових будинків. Споруди, утеплені у такий спосіб, мають високий рівень температурного комфорту, а фасади при цьому набувають гарного і оригінального вигляду. У ролі утеплювача як правило обирають мінвату та пінополістирол. Та який із утеплювачів ви б не обрали, у роботі вам не обійтись без сумішей для систем теплоізоляції ТМ «Альба».

Клей для пінополістиролу та мінеральної вати «IZOFIX» – ідеальне рішення для приклеювання теплоізоляційних плит із гранульованого пінополістиролу та мінеральної вати до будь яких мінеральних поверхонь у середині та ззовні будівель.

Cуміші «ARMO FLEX» і «SUPER FLEX» – підходять для приклеювання усіх видів теплоізоляційних плит (скло- та кам’яної вати, гранульованого та екструдованого пінополістиролу тощо) та влаштування армованого захисного шару на їх поверхні під час утеплення фасадів будівель та споруд перед оздобленням декоративними матеріалами.

Суміші додатково армовані волокнами, що підвищує їхню стійкість до тріщин. Завдяки спеціальним легким наповнювачам мають високу пластичність, легкі та зручні в роботі, паропроникні, водо- та морозостійкі!

Обирайте сухі будівельні суміші ТМ «Альба» – і у вашому домі завжди буде тепло.