+38 (032) 243 26 83
ЗВОРОТНИЙ ДЗВІНОК
Головна/ Новини/ Персиковий відтінок у дизайні інтер'єру

Персиковий відтінок у дизайні інтер’єру

Фахівці Інституту кольору Penatone назвали трендовим кольором 2024 року Peach Fuzz – “персиковий пух”.

Цей ніжно-персиковий колір дуже легкий і затишний. Його часто використовують в оздобленні оселі. Зібрали для вас кілька рекомендацій, як його використовувати у дизайні.

Персиковий належить до теплих відтінків, тому дизайнери рекомендують його використовувати в кімнатах із вікнами на північ або там, де бракує природного світла.

Фарби Альба

Фарби “Альба” тонуються у світлі та темні кольори

Світло-персиковий найкраще пасує для оздоблення стін, а от меблі, декор і текстиль обирайте насичених кольорів – вони створять вигідний акцент у вашій кімнаті.

Останнім часом дизайнери люблять прикрашати сучасні, стримані інтер’єри ніжними, пастельними тонами і комбінувати їх з темними, спокійними кольорами.

Читайте також: Як правильно фарбувати: 5 порад для початківців

Врахуйте! Спокійні і ніжні відтінки діють на людину заспокійливо і допомагають розслабитися, а насичені збуджують, покращують настрій.

Персиковий утворюється змішуванням рожевого, помаранчевого та білого відтінків. Залежно від пропорцій можна отримати широку палітру відтінків – від ніжно-пастельних до яскраво-насичених.

Фарба Interior Premium тм ALBA тонується у світлі та темні кольори; стійка до мокрого стирання (2 клас стійкості); запобігає розмноженню плісняви та водоростей та має високу покривну здатність; володіє уповільненим часом висихання, що полегшує роботу на великих площах і дозволяє отримати рівномірне покриття.

 

Фарби Альба

Персиковий дуже гарно поєднується з іншими кольорами: білим, бежевим, коричневим, зеленим, сірим. Відтінок однаково добре підходить для спалень і дитячих, передпокоїв та віталень. І чудово вписується в різні стилі.